Υπηρεσία Φυσικής Φύλαξης

Ο φύλακας είναι πλήρως εξοπλισμένος με ασύρματο, φακό, κ.λπ. επικοινωνεί με τον Κεντρικό Σταθμό (24ωρο κέντρο λήψης σημάτων) σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε εκδήλωση απειλής ειδοποιεί το 24ΩΡΟ κέντρο της ΦΥΛΑΞ SECURITY και αυτό με την σειρά του ειδοποιεί τα κρατικά όργανα(π.χ. αστυνομία πυροσβεστική κ.λπ.).

Μέχρι τότε θα αντιμετωπίσει την κατάσταση κινητοποιώντας παράλληλα με τα κρατικά όργανα τις δυνάμεις άμεσης επέμβασης της ΦΥΛΑΞ SECURITY(περιπολικά οχήματα).

Φυσική Φύλαξη

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

fisikifilaxi2 (1)

Μας εμπιστεύτηκαν την περιουσία τους πάνω από 2.500 πελάτες

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  1. Απαγορεύεται η είσοδος, έξοδος φορτηγών ή οχημάτων εκτός των ωρών λειτουργίας του φυλασσόμενου χώρου.
  2. Κατά την υπηρεσία του φύλακα ελέγχονται τα παραστατικά έγραφα, το περιεχόμενο της καρότσας, η καμπίνα του οδηγού για τυχόν αντικείμενα που χρειάζονται συνοδευτικά έγγραφα.
  3. Κατά την είσοδο φορτηγών καταχωρούνται στο βιβλίο πύλης ο αριθμός κυκλοφορίας και το ονοματεπώνυμο του οδηγού.
  4. Απαγορεύεται η είσοδος των οδηγών και βοηθών στους χώρους παραγωγής.
  5. Οι φύλακες φροντίζουν για την προτεραιότητα φορτοεκφόρτωσης των φορτηγών και την απελευθέρωση του προαυλίου από τυχών Ι.Χ. ή διάφορα αντικείμενα κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους αποθηκάριους και υπεύθυνους του φυλασσόμενου χώρου.
  6. Κανένα όχημα δεν μπορεί να φύγει από την πύλη χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο και τα κατάλληλα παραστατικά, τιμολόγια, δελτία αποστολής.
  7. Κατά την έξοδο των φορτηγών καταμετρείται η ποσότητα των εμπορευμάτων και αφού συγκριθεί με την συγκεντρωτική κατάσταση σφραγίζονται τα τιμολόγια με την σφραγίδα ελέγχου πύλης.
  8. Φροντίζει κατά τις ώρες μη λειτουργίας και αργίες του φυλασσόμενου χώρου εάν έρθουν φορτηγά για φόρτωση ή εκφόρτωση να παρκάρουν εντός ή εκτός του εργοστασίου κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους.
  9. Φροντίζει τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία έχουν ελεύθερη διακίνηση να παρκάρουν στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.
  1. Φροντίζει να ενημερώσει τους επισκέπτες ως προς τους χώρους που θα επισκεφθούν.
  2. Κατά την ώρα λειτουργίας του φυλασσόμενου χώρου οι επισκέπτες ελέγχονται διακριτικά, ειδοποιείται το πρόσωπο που θα επισκεφθούν πριν την είσοδο για να αποφεύγεται η άσκοπη περιφορά στους χώρους του φυλασσόμενου χώρου.
  3. Άπαντες οι επισκέπτες καταχωρούνται στο βιβλίο πύλης με την ακριβή ώρα εισόδου / εξόδου .
  4. Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των επισκεπτών παρκάρονται στους προκαθορισμένους χώρους (πάρκινγκ).
  5. Έρευνα στις χειραποσκευές δεν γίνεται εάν ο εξερχόμενος κρατάει κάποιο αντικείμενο το οποίο δεν είχε κατά την είσοδο πρέπει να έχει συνοδευτικό έγγραφο, δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο και καταχωρείται στην ημερήσια αναφορά φύλακος.
  6. Απαγορεύεται η είσοδος στα τμήματα παραγωγής όλων των επισκεπτών εκτός εάν έχουν άδεια ή συνοδεύονται από τους υπεύθυνους Διευθυντές του φυλασσόμενου χώρου .
  7. Απαγορεύεται η είσοδος σε επισκέπτες με προορισμό τους εργαζόμενους του φυλασσόμενου χώρου π.χ. φίλοι, συγγενείς. Σε αυτήν την περίπτωση ειδοποιείται ο υπεύθυνος βάρδιας και ο εργαζόμενος να έρθει στην πύλη αφού ο λόγος είναι σοβαρός .
  1. Το προσωπικό αποβιβάζεται και παρκάρει τα Ι.Χ. αυτοκίνητα στους προκαθορισμένους χώρους (παρκινγκ).
  2. Έλεγχος χειραποσκευών κ.λπ. κατά την είσοδο και έξοδο δεν γίνεται εκτός και αν κάποια ειδική περίπτωση το απαιτεί .
  3. Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε κατά τις ώρες μη λειτουργίας εκτός από τους έχοντες το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης και τις βάρδιας παραγωγής ή συντήρησης σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας.
  4. Εργαζόμενοι καθυστερημένοι ή χωρίς κάρτα εργασίας καταγράφονται στο βιβλίο πύλης με την ακριβή ώρα εισόδου / εξόδου αντίγραφο του οποίου παραδίδεται καθημερινά στον υπεύθυνο ασφαλείας.
  5. Έξοδο κατά την διάρκεια τις εργασίας και πριν τελειώσει η βάρδια επιτρέπεται αφού παραδώσει ο εργαζόμενος έγγραφη άδεια του υπευθύνου βάρδιας και αφού χτυπήσει την κάρτα εργοστασίου. Διαφορετικά καταχωρείτε στο βιβλίο πύλης.
  6. Απαγορεύεται η είσοδος σε συγγενείς και φίλους του προσωπικού στις περιπτώσεις αυτές ειδοποιείται για έγκριση περί του πρακτέου ο υπεύθυνος ασφαλείας ή ο διευθυντής.
  1. Επιτηρούν τους χώρους και απομακρύνουν τους μη έχοντες εργασία.
  2. Απαγορεύουν την είσοδο στους μικροπωλητές που κατακλύζουν, κατά τις εργάσιμες ημέρες τους εργασιακούς χώρους.
  3. Γίνεται έλεγχος, κατά τη περιπολία, για την αποφυγή πυρκαγιάς σε λεβητοστάσια, θερμοσίφωνες, φιάλες, και κάδους απορριμμάτων.
  4. Γίνεται έλεγχος σε παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, (πρίζες, καλώδια κ.λ.π.).
  5. Γίνεται έλεγχος σωληνώσεων για διαρροές, υπερχείλισης και θραύσης αυτών.
  6. Γίνεται έλεγχος της καθαριότητας των εγκαταστάσεων.
  7. Ο φύλακας γνωρίζει αν θα γίνεται έλεγχος χειραποσκευών κατά την είσοδο/έξοδο των εγκαταστάσεων του φυλασσόμενου χώρου.
  8. Ελέγχει και επιτηρεί τα τυχόν εξωτερικά συνεργεία και Ι.Χ. κατά την είσοδο/έξοδο τους από τον φυλασσόμενο χώρο.
  9. Γνωρίζει ποιοι έχουν ελεύθερη διακίνηση στις φυλασσόμενες εγκαταστάσεις.
  10. Απαγορεύεται η είσοδος κατά τις ώρες μη λειτουργίας των εγκαταστάσεων, προσώπων ή οχημάτων χωρίς γραπτή άδεια του Δ.Σ. του φυλασσόμενου χώρου.
  11. Η πύλη του φυλασσόμενου χώρου πρέπει να είναι πάντα κλειστή και να ανοιγοκλείνει μόνο για την είσοδο/έξοδο προσώπων και οχημάτων κατόπιν εγκρίσεως και ελέγχου.