Συστήματα συναγερμών και κλειστά κυκλωματα παρακολούθησης & καταγραφής CCTV

Συστήματα συναγερμών και κλειστά κυκλωματα παρακολούθησης & καταγραφής CCTV

Τεχνικό τμημα της ΦΥΛΑΞ SECURITΥ παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στο χώρο του συναγερμού και αναλαμβάνει γκαταστασεις ποιοτικών συστηματων ασφαλείας με σύγχρονο λογισμικό, πιστοποιημένο από τα διεθνή πρότυπα (συναφερμούς, πυρασφάλεια, cctv, access control κτλ)

Το έμπειρο προσωπικό μας,με εξειδικευμένους τεχνικούς στα σύγχρονα συστήματα, αναλαμβάνει την εγκατάσταση,την καλωδίωση, τον προγραμματισμό και την συντήρηση του εξοπλισμού σας.

Οι εγκαταστάσεις μας ξεκινούν από συμβατικά συστήματα μικρών κατοικιών και ειδικά συστήματα ασφαλείας μεγάλων βιομηχανικών μονάδων, Τραπεζών κ.τ.λ.

Αν αναζητάτε έναν συνεργάτη, που θα παραμείνει πιστός στην ασφάλειά σας και μετά την εγκατάσταση, να σας ενημερώσουμε οτι :

Η Εταιρία παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη και service στον συνδρομητή – πελάτη έως την ισχύ του συμβολαίου του, που συνάπτεται με τον πελάτη εφόσον αυτός το επιθυμεί.

Το κόστος συντήρησης των μηχανημάτων υπολογίζεται με βάση το κόστος της εγκατάστασης και βάση του προγράμματος φύλαξης.

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι εκπαιδευμένοι στην εγκατάσταση των συστημάτων αυτών και ενημερώνονται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συστημάτων συναγερμού.

Ακόμα, η εταιρία διατηρεί μηχανογραφημένο αρχείο όλων των εγκαταστάσεων, προσφέροντας έτσι άμεση, ανέξοδη και αποτελεσματική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

Η ΦΥΛΑΞ SECURITY προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος και πιστοποιητικό από Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιακών & Ταχυδρομείων, Εθνική Έγκριση Σύνδεσης για Τηλεπικοινωνιακό Τερματικό Εξοπλισμό (ΤΤΕ).

Η ΦΥΛΑΞ SECURITY συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων συναγερμού για να εξασφαλίσει την αγορά ενός επώνυμου ηλεκτρονικού συστήματος με εγγύηση καλής λειτουργίας και service.