Αμεση Επέμβαση

Φυλαξ Security

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης

Είναι η υπηρεσία η οποία επεμβαίνει στο συντομότερο χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού που θα ληφθεί από το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού.

Η άμεση επέμβαση της ΦΥΛΑΞ SECURITY λειτουργεί καθημερινά για 365 ημέρες , τα ωράρια διαμορφώνονται ανάλογα με τον φυλλασόμενο χώρο, καθώς κτα Σάββατα, Κυριακές και αργίες είναι όλο το 24ωρο για όλους του πελάτες .Σε ειδικές περιπτώση, μπορει να σας καλύπτει καθημερινά για όλο το 24ωρο.

Έτσι σας απαλλάσσει σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός του φυλασσόμενου χώρου κατά την ημέρα ή Σαββατοκύριακα και αργίες από την ενόχληση να επιστρέψετε στο χώρο σας για να διαπιστώσετε για πιο λόγο ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί διάρρηξη ή απόπειρα παραβίασης του χώρου, το περιπολικό ενημερώνει το 24ωρο κέντρο για το συμβάν, & αυτό με την σειρά του υποχρεούται να ενημερώσει εσάς, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική ανάλογα το πρόβλημα που διαπιστώθηκε.

Φυλαξ Security

Υπηρεσία περιπολίας

Κατά τις ώρες ευθύνης ο έλεγχος γίνετε με περιπολία σε κάθε φυλασσόμενο χώρο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους κινούνται με περιπολικό όχημα εξοπλισμένο με φάρους, σειρήνα, προβολείς, πυροσβεστήρα και ασύρματο συνδεδεμένο με το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού (Κ.Λ.Σ.Σ.). εισέρχονται στο προαύλιο χώρο και κατά την πρώτη περιπολία γίνεται γενικός έλεγχος των φυλασσόμενων εγκαταστάσεων.

Ελέγχει υπόπτους καθώς και πόρτες, παράθυρα που τυχόν έμειναν ανοιχτά και επιτηρεί τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Γίνεται έλεγχος για πυρκαγιά από λέβητες – θερμοσίφωνες κ.α. έλεγχος διαρροών , υπερχειλίσεις και θραύση σωληνώσεων. Καθώς και έλεγχος παροχών ρεύματος. Απομακρύνει από τους φυλασσόμενους χώρους ανθρώπους που κινούνται ύποπτα.

Απομάκρυνση από τον φυλασσόμενο χώρο τους κινούμενους υπόπτους και σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει το κέντρο και αυτό με τη σειρά του ενημερώνει τον πελάτη, την Αστυνομία, Πυροσβεστική, Πρώτες Βοήθειες κ.τ.λ…

Άμεση Επέμβαση

περιπολία

επικοινωνία

Tα περιπολικα οχήματα της ΦΥΛΑΞ SECURITY είναι σε συνεχόμενη επικοινωνία με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της ΦΥΛΑΞ SECURITY με δύο μέσα επικοινωνίας : κινητο τηλεφωνο & ασύρματο, ετσι ώστε να διασφαλιζεται η γρήγορη αναμεταδοση ενος σήματος συναγερμού πελάτη στον οδηγό περιπολικου, χωρίς καθυστέρηση απο οποιαδήποτε έλλειψη επικοινωνίας πχ απώλειας σήματος δυκτίου κινητης τηλεφωνιας, βλάβη ΟΤΕ κτλ.

ΦΥΛΑΞ SECURITY